Workshop kids

Kinderen zijn van harte welkom in het atelier!

Themaworkshops tijdens schoolvakanties

In de schoolvakanties worden er geregeld thema-workshops georganiseerd, speciaal voor kinderen. Kijk op Facebook of bij Evenementen voor meer informatie of neem contact op voor meer informatie.

Mogelijkheden kinderworkshops

Vaste kinderworkshops/kinderfeestjes hebben we (nog) niet, omdat het aanbod afhankelijk is van onder andere de leeftijd en interessegebied van de kinderen.

Het is echter wel mogelijk om in overleg (samen) een creatieve workshop te organiseren. Zo kun je denken aan:

  • Kleien van bijvoorbeeld het favoriete dier, actiefiguur, auto of huis. Maar ook een pennenbak, beker, etc… laat je fantasie maar de vrije loop!
  • Aquarel schilderen
  • Knutselen met producten van het seizoen. Bijvoorbeeld herfstbladeren
  • Tegels schilderen
  • etc

Indicatie prijs

De prijs voor een kinderworkshop is: vanaf € 10 p/p, bij een minimale deelname van 8 kinderen, inclusief wat drinken en wat lekkers, voor de duur van ongeveer 1,5 uur. Hierbij organiseren we de workshop graag samen met (een van de) ouders.

Afhankelijk van de keuze in materialen kan er een toeslag op komen. Als je bijvoorbeeld kiest voor werken met echte klei, dan zal geglazuurd en 2x in de oven gebakken moeten voordat het klaar is en mee kan. Dit zal de prijs wat verhogen.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Gebruik van de ruimte

Wil je als ouder zelf een feestje organiseren, maar geen zin in de rommel thuis? Dan kun je de ruimte ook voor een paar uur huren.