Workshops

Update januari 2024: Op dit moment worden er geen nieuwe workshop ingepland. Je kunt wel op een wachtlijst worden geplaatst.


Je kunt bij Atelier IN’T 100 terecht voor allerlei creatieve workshops. Dit kan in het atelier, maar we komen ook op locatie.

Een workshop als teambuilding,  bedrijfsuitje, voor een babyshower, vrijgezellenfeest of kinderfeestje. Maar ook gezellig met je vereniging, vrienden of familie.

Mogelijkheden

Er zijn op dit moment diverse activiteiten mogelijk:

  • Workshop Dérétsjiés boetseren;
  • Workshop Tegels schilderen, iedereen kan zelf iets maken, maar je kunt ook samen aan 1 groot werk werken. Hierbij moet je goed samenwerken om het tot een mooi geheel te brengen;
  • Delfts-blauwe tegels schilderen;
  • Aquarel-schilderij maken;
  • Boetseren met klei;
  • Dagcursus Fijnschilderen en decoreren in onderglazuur.

Desgewenst kan er naast koffie/thee + versnapering, gekozen worden voor bijvoorbeeld lunch of een borrel.

Indicatie prijs

Omdat een workshop veelal maatwerk is, kun je het beste contact opnemen voor de mogelijkheden en/of een offerte. Een prijsindicatie: Workshop Tegels schilderen €35 p/p bij een minimale deelname van 8 personen voor de duur van 2,5 uur, inclusief koffie/thee en wat lekkers. De keuze van o.a. materialen, verzorging en groepsgrootte zijn medebepalend voor de prijs. Dérétsjiés boetseren is vanaf €40 p/p.

Er is geen minimale groepsgrootte. In het atelier kunnen er groepen tot ongeveer 30 personen terecht voor een workshop. Voor groepen kleiner dan 8 personen, geldt een toeslag. Indien de groepsgrootte groter is dan 12 personen, zijn er kortingen mogelijk.

Je kunt een workshop ook cadeau doen.

Evenementen (open workshops)

Verder organiseren we regelmatig evenementen waar je je op in kunt schrijven. Kijk voor de agenda hier.