Nieuws

Mei 2022

NIEUWE TARIEVEN PER 22 augustus 2022!

Helaas hebben ook wij te maken met forse stijgingen in de kosten. Zowel de stroom, klei, maar ook de koffie – ja wat is er eigenlijk niet duurder geworden. Daarom stijgen de prijzen van de workshops per 22 augustus met €5 p.p.. De tarieven voor extra’s, zoals glazuren of een extra tegel blijven nog gelijk.

Meer informatie over de tarieven? Neem gerust contact op.

Januari 2022

Er mogen weer workshops worden gegeven. Er gelden wel aanvullende maatregelen. Neem hiervoor gerust contact op.

Mei 2021

Hoera!! We mogen weer workshops gaan geven. Uiteraard rekening houdend met de geldende corona-maatregelen. Je kunt je vanaf nu weer opgeven.

April 2021

De lock-down heeft iets positiefs voortgebracht – NieuwerWês is live! Kim is een eigen merk begonnen in Modern-vintage kunstobjecten. Modern-vintage lijkt een tegenstelling, maar is voor haar eigenlijk heel logisch. Alle stukken zijn handgemaakt en uniek. Er zijn 4 collecties uitgebracht. De verkoop gaat via een webshop, maar een bezoek aan het atelier om de stukken te bekijken is uiteraard ook mogelijk. Neem snel een kijkje op www.nieuwerwes.nl

Voorjaar 2021

Helaas is het atelier nog gesloten a.g.v. de Corona-maatregelen. Wel is het mogelijk om op afspraak het atelier te bezoeken voor cadeaus of opdrachten.

December 2020

Als gevolg van de lock-down van 15 december 2020 t/m 18 december 2021 is het atelier gesloten voor lessen en workshops. Bestellingen voor cadeaus, kunstwerken, cadeaubonnen en opdrachten kunnen wel (digitaal) doorgaan. Alles wordt gratis thuisbezorgd in de gemeente Bunschoten + 10 km omgeving of kan worden verstuurd. Neem contact op over de mogelijkheden.

Oktober 2020

Burgermeester van de Groep heeft op 7 oktober namens de Gemeente Bunschoten een tegeltableau overhandigd aan de Historische Vereniging Bunscote. Dit ter ere van hun 40-jarig jubileum. Meer informatie is hier terug te vinden.

September 2020

Museum Spakenburg heeft het werk ‘kraplap’ aangekocht en opgenomen in de museumcollectie. Het werk stond centraal tijdens de kunstMAAND samen met haar andere tegeltableaus. Kim heeft ook 2 tegelschilderdemonstraties gegeven. Meer informatie is hier te vinden

September stond in het teken van de kunstMAAND. Werk van Kim was te vinden in diverse winkels en op billboards. Lees hier een verslag.

Juni/Juli 2020

Artikel in de Bunschoter ‘Corona bracht hoofden niet op hol’

Mei 2020

Er zijn weer workshops gepland!
Vanaf juni kunnen er weer wat workshops worden gegeven in het atelier. Vanwege de maatregelen zullen de groepen kleiner zijn dan normaal. Neem contact op voor de mogelijkheden of kijk bij de evenementen.

Maart/April 2020

Cultuurboek
Er is een online Cultuurboek gemaakt, wat elke week wordt geüpdatet met culturele uitingen omtrent de Corona-crisis. Er is ook een inzending van Kim van Dooren in verwerkt. Het boek is hier te vinden.

Geen lessen
Als gevolg van de Corona-crisis kunnen de geplande en geboekte workshops Tegelschilderen en de reeds gestarte cursus Portretboetseren niet door gaan. Zodra er duidelijk is wanneer we weer les kunnen geven, zullen we de lessen weer gaan inplannen. De 2e Portretboetseercursus zal worden verzet tot na de zomer en hoogstwaarschijnlijk pas gaan plaatsvinden ná de herfstvakantie.

Februari 2020
Artikel in de Gooi-
en Eemlander
Zaterdag 8 februari heeft er een paginagroot artikel in de Gooi- en Eemlander gestaan. Klik hier om dit artikel te kunnen lezen

Januari 2020

Opening expositie en interview op de LOS
Woensdag 22 januari heeft de LOS opnames gemaakt van de opening van de expositie. In deze reportage is de openingsspeech van Adriaantje de Jong (conservator Museum Spakenburg) te zien, alsmede een interview met Kim. De reportage staat op YouTube en is hier te zien.

Aankondigingen via de Gemeente Bunschoten
De Gemeente Bunschoten heeft een aankondiging in de krant, als op haar website gezet over de expositie .Life in Tiles..

Interview Kim van Dooren bij de LOS
Woensdag 15 januari was er een interview te zien bij de LOS. Hier kun je het interview op YouTube bekijken.

Voorpagina de Bunschoter en artikel in AD
De informatie en aankondiging van de expositie heeft op 15 januari op de voorpagina van de Bunschoter gestaan. Ook heeft het AD op woensdag 15 januari een kleine aankondiging gedaan. Beide artikelen zijn hier te lezen.

Nieuwsberichten van 2019 en ouder zijn terug te lezen in het nieuwsarchief.