Nieuws

Juni/Juli 2020

Artikel in de Bunschoter ‘Corona bracht hoofden niet op hol’

Mei 2020

Er zijn weer workshops gepland!
Vanaf juni kunnen er weer wat workshops worden gegeven in het atelier. Vanwege de maatregelen zullen de groepen kleiner zijn dan normaal. Neem contact op voor de mogelijkheden of kijk bij de evenementen.

Maart/April 2020

Cultuurboek
Er is een online Cultuurboek gemaakt, wat elke week wordt geüpdatet met culturele uitingen omtrent de Corona-crisis. Er is ook een inzending van Kim van Dooren in verwerkt. Het boek is hier te vinden.

Geen lessen
Als gevolg van de Corona-crisis kunnen de geplande en geboekte workshops Tegelschilderen en de reeds gestarte cursus Portretboetseren niet door gaan. Zodra er duidelijk is wanneer we weer les kunnen geven, zullen we de lessen weer gaan inplannen. De 2e Portretboetseercursus zal worden verzet tot na de zomer en hoogstwaarschijnlijk pas gaan plaatsvinden ná de herfstvakantie.

Februari 2020
Artikel in de Gooi-
en Eemlander
Zaterdag 8 februari heeft er een paginagroot artikel in de Gooi- en Eemlander gestaan. Klik hier om dit artikel te kunnen lezen

Januari 2020

Opening expositie en interview op de LOS
Woensdag 22 januari heeft de LOS opnames gemaakt van de opening van de expositie. In deze reportage is de openingsspeech van Adriaantje de Jong (conservator Museum Spakenburg) te zien, alsmede een interview met Kim. De reportage staat op YouTube en is hier te zien.

Aankondigingen via de Gemeente Bunschoten
De Gemeente Bunschoten heeft een aankondiging in de krant, als op haar website gezet over de expositie .Life in Tiles..

Interview Kim van Dooren bij de LOS
Woensdag 15 januari was er een interview te zien bij de LOS. Hier kun je het interview op YouTube bekijken.

Voorpagina de Bunschoter en artikel in AD
De informatie en aankondiging van de expositie heeft op 15 januari op de voorpagina van de Bunschoter gestaan. Ook heeft het AD op woensdag 15 januari een kleine aankondiging gedaan. Beide artikelen zijn hier te lezen.

Nieuwsberichten van 2019 en ouder zijn terug te lezen in het nieuwsarchief.